TIK

Zgjidhje dhe shërbime inteligjente TIK të përshtatura sipas nevojave specifike të biznesit

Fuqia

Zgjidhje në sektorin e fuqisë të biznesit për infrastrukturë IT-je të cdo lloj madhësie

Printime

Menaxhimi i infrastrukturës suaj të printimit me anë të Konica Minolta Business Solutions

Menaxhim i Radhës

Një sistem që zgjidh problemin e radhëve sipas kërkesave unike të industrisë ku operoni

Teknologjia e Informacionit & Komunikimit

Shërbimet kryesore që ne ofrojmë në fushën e Teknologjisë së Informacionit & Komunikimit janë të fokusuara në pregatitjen dhe konsulencën fillestare si dhe instalimin, konfigurimin, trajnimin dhe mbështetjen e plotë të zgjidhjeve teknologjike në shërbim të biznesit. Këto shërbime kryhen dhe koordinohen nga një staf i trajnuar inxhinierësh teknologjie dhe menaxherësh të projekteve TIK, bazuar në njohuritë dhe ekspertizën e ofruar nga të gjithë partnerët e TIK, në fushat respektive të infrastrukturës.

Lexo më shumë

Fuqia

Ne ofrojmë ekspertizë në projektimin dhe zbatimin 360 gradë të Data Center-it, duke përfshirë cdo element të tijin:

 • HW Fuqie (Rack, UPS, inverter, bateri, etj.)
 • HW TIK (Server, storage, switch, firewall, etj.)
 • Dysheme teknike
 • Sistem ftohje
 • Kontroll aksesi
 • Sistem kundër zjarrit
 • CCTV
Lexo më shumë

Shërbimi i Menaxhimit të Printimit

Tek Sinteza Co, MPS ose Managed Print Services quajmë bashkëpunim gjithpërfshirës. MPS do të thotë që ne t’ju drejtojmë drejt rrugës së suksesit – një rrugë ku proceset janë më eficente, siguria e të dhënave është më e madhe dhe prodhimi i dokumentave është i optimizuar falë një sistemi që është mik për t’u operuar dhe menaxhuar.

Lexo më shumë
onlinet kiosk

Sistemi i Menaxhimit të Radhës

Planifikimi dhe implementimi i Sistemit të Menaxhimit të Radhës ndihmon bizneset të rrisin eficencën e ndërveprimit me klientët e tyre duke rritur paralelisht kënaqësinë konsumatore.

 • Fleksibilitet në dhënien e prioritetit për klientë të caktuar
 • Shërbime në shumë sportele
 • Njoftime të vonesave
 • Segmentim i vizitorëve
 • Monitorim të reagimit të klientit
 • Statistika dhe analiza historike
 • Raportim i detajuar
Lexo më shumë

Sinteza Co në Numra

26

Vite eksperiencë

95%

Klientë besnik cdo vit

47%

Xhiro nga sektori shtetëror

100%

Mbulim i infrastrukturës së data centerit

35

Punonjës

100%

Mbulim i territorit në Shqipëri