Ambient i hapur dhe bashkëpunues

Mundësi zhvillimi personal dhe profesional

Kompensim konkurrues

Ekipi ynë po rritet dita ditës. Nëse ke dëshirë të japësh ndihmën tënde, atëherë bashkohu me ne. Tek Sinteza Co ka gjithmonë një vend për të apasionuarit ndaj teknologjisë!

Nuk po kërkoni aktualisht një pozicion?