Lidhuni me ne

Suporti ynë ndaj klientit dhe account menaxherët ofrojnë shërbimin më të mirë në industri. Ne jemi gjithmonë të gatshëm për t’ju ofruar zgjidhjen e duhur sipas kërkesave tuaja. Na ndiqni për më shumë informacion rreth produkteve që hedhim në treg si dhe të rejat e fundit rreth industrisë.


Facebook  LinkedIn

Dërgoni mesazhin tuaj

Sinteza Co, Showroom dhe Servis

Rruga Fortuzi, Tiranë, Shqipëri
Tel:+355 4 22 61 193

Sinteza Co, Zyrat Qendrore

Rr.Barrikadave, Qendra “Turdiu”, Kati III/2, Tirana, Albania
sinteza@sinteza-al.com
Tel:+355 4 22 38 530