Partneriteti me markat më të njohura në fushën e TIK, Fuqisë, Printimit dhe POS është një nga pikat tona më të forta. Ky bashkëpunim daton që në vitin 1996 kur u lidh marrëveshja e parë me kompaninë Brother. Që nga ajo kohë, numri i tyre ka ardhur gjithnjë në rritje duke e kthyer kështu Sinteza Co jo vetëm në një partner të besueshëm për firmat e huaja, por edhe në një lider në tregun Shqiptar.

logo konica minolta
logo apc
canon logo
honeywell logo
sophos logo
zebra logo