Dell Storage SC9000 Array Controller

Fuqizoni data centerin tuaj dhe reduktoni Koston Totale te Zoterimit me Dell Storage SC9000 te shpejte dhe teper te shkallezueshme.

 

 • Përshkrimi i produktit

  Dell Storage SC400

  • (12) 3.5″ drive slots

  • 2U rack size

  • 96TB max capacity per enclosure

  • 12Gb SAS (dual modules) controller-enclosure connection

  • Supports intermixed drives

  • SSDs: 1.6TB/3.84TB

  • HDDs: 4TB/6TB/8TB/10TB 7.2K

  • Compatible with SC9000 and SC7020 controller

   

  Dell Storage SC420

  • (24) 2.5″ drive slots

  • U rack size

  • 68.64TB max capacity per enclosure

  • 2Gb SAS (dual modules) controller-enclosure connection

  • Supports intermixed drives

  • SSDs: 400GB/480GB/800GB/960GB/1.6TB/1.92TB/ 3.84TB/7.68TB/15.36TB

  • HDDs: 600GB 15K and 1.2TB/1.8TB 10K

  • Compatible with SC9000 and SC7020 controller

   

  Dell Storage SC200

  • (12) 3.5″ drive slots

  • 2U rack size

  • 96TB max capacity per enclosure

  • 6Gb SAS (dual modules) controller-enclosure connection

  • Supports intermixed drives

  • SSDs: 400GB/1.6TB

  • HDDs: 2TB/3TB/4TB/6TB/8TB/10TB 7.2K

  • Compatible with SC9000, SC8000, SC7020 and SC4020 controllers

   

  Dell Storage SC220

  • (24) 2.5″ drive slots

  • 2U rack size

  • 368.64TB max capacity per enclosure

  • 6Gb SAS (dual modules) controller-enclosure connection

  • Supports intermixed drives

  • SSDs: 400GB/480GB/800GB/960GB/1.6TB/1.92TB/ 3.84TB/7.68TB/15.36TB

  • HDDs: 300GB/600GB 15K, 600GB/900GB/1.2TB/1.8TB 10K and 1TB 7.2K

  • Compatible with SC9000, SC8000, SC7020 and SC4020 controllers

   

  Dell Storage SC280

  • (42 or 84) 3.5″ drive slots

  • 5U rack size

  • 504TB max capacity per enclosure

  • 6Gb SAS (dual modules) controller-enclosure connection

  • Supports HDDs: 4TB/6TB 7.2K

  • Compatible with SC9000, SC8000, SC7020 and SC4020 controllers

 • Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Dell Storage SC9000 Array Controller”

Kategoritë e produkteve

Zgjidh sipas Brand-it