FortiGate 200-100 Series

Serite FortiGate 200 – 100 jane te pajisura me procesoret me te fundit te sigurise dhe ofrojne shpejtesi te larte komunikimi te firewall-it plus porta te shumfishta te integruara 1 GE. Ky kombinim i performances, densitetit te portave, dhe sigurise se konsoliduar eshte nje platforme ideale per biznese te mesme dhe deget e bizneseve te medha.

200               100

  • Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “FortiGate 200-100 Series”

Kategoritë e produkteve

Zgjidh sipas Brand-it