FortiGate 50-30 Series

Serite FortiGate 50 – 30 ofrojne shpejtesi komunikimi te firewall-it deri ne 2.5Gbps, plus porta te shumfishta, te integruara 1 GE. Ky kombinim i performances, densitetit te portave dhe vecorive te konsoliduara te sigurise ofrojne nje platforme ideale per deget e biznesit.

50            30

  • Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “FortiGate 50-30 Series”

Kategoritë e produkteve

Zgjidh sipas Brand-it