MFC-J4420DW A4 Multifunction inkjet with A3 bypass tray + Duplex, Fax, Wireless

Printoni deri ne A3 dhe skanoni, fotokopjoni ose dergoni me faks deri ne A4 me MFC-J4420DW kompakt dhe te bukur vizualisht. Ideal per perdorues te zyrave te vogla dhe zyrave ne shtepi te cilet planifikojne per gjera te medha ne te ardhmen e tyre.

Broshure

  • Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “MFC-J4420DW A4 Multifunction inkjet with A3 bypass tray + Duplex, Fax, Wireless”

Kategoritë e produkteve

Zgjidh sipas Brand-it