ReadyNAS 4312X and 4312S

Performanca e lartë 2U Rackmount NAS për mjedise backup, file-servering, bashkëpunim dhe virtualizim me dual 10GbE të përfshira.

Mbrojtja më e mirë e të dhënave për SMB
ReadyNAS me 5 nivelet e mbrojtjes së të dhënave i mbron të dhënat tuaja kundër gabimit njerëzor, ngjarjeve katastrofike dhe korrupsionit të heshtur të të dhënave.

Modeli: RR4312X & RR4312S

Broshura: Kliko ketu

 • Përshkrimi i produktit

  Product Number

  RR4312X

  Product Thumbnail
  Available Copper Ethernet SKUs
  • RR4312X0: diskless
  • RR4312X2: 12x2TB Enterprise Hard-drive
  • RR4312X3: 12x3TB Enterprise Hard-drive
  • RR4312X4: 12x4TB Enterprise Hard-drive
  • RR4312X6: 12x6TB Enterprise Hard-drive
  Available SFP+ SKUs
  • RR4312S0: diskless
  • RR4312S2: 12x2TB Enterprise Hard-drive
  • RR4312S3: 12x3TB Enterprise Hard-drive
  • RR4312S4: 12x4TB Enterprise Hard-drive
  • RR4312S6: 12x6TB Enterprise Hard-drive
  Model Description Copper
  • ReadyNAS 4312X 2U 12-bay
  Model Description SFP+
  • ReadyNAS 4312S 2U 12-bay
  Certification and Compatability | Vmware vSphere ESXi 6.0
  VMware Certified Ready Certification vSphere EXSi ReadyNAS
  HARDWARE
  CPU
  • Intel Xeon E3-1245v5 3.5GHz Quad Core Processor
  Memory
  • 16GB DDR4 with ECC
  # of Bays
  • 12
  # of Users
  • 60-160
  Maximum Capacity
  • 120TB – >> use another line for >> up to 600TB using two EDA4000 Expansion Chassis
  Drive Types Supported
  • SATA/SSD 2.5″ or 3.5″
  Hot Swappable Drives
  • Yes
  eSATA Expansion Ports
  • Two (2) Compatible with EDA4000, 24-bay; EDA2000, 12-bay
  Gigabit LAN Ports
  • 4
  10Gbps LAN Optical SFP+
  • 0(4312X), 2(4312S)
  10Gbps LAN Copper 10gBase-T
  • 2(4312X), 0(4312S)
  USB Ports
  • Two (2) USB3.0 ports rear
  Power Supply
  • Dual Redundant Internal 550 W; input 100-240V AC, 50-60Hz
  Hardware Warranty
  • 5-year
  Fan (mm)
  • 80mm
  Dimensions DxWxH (mm)
  • 707mm x 445mm x 88mm
  Weight (kg)
  • 11.96kg
  SOFTWARE AND FUNCTIONALITY
  Cloud-discovery, Setup and Management
  • Yes
  Data Protection with Unlimited Snapshots
  • Yes
  Web-managed Replication for Disaster Recovery
  • Yes
  Real-time Antivirus
  • Yes
  iSCSI and Thin Provisioning
  • Yes
  Single DLNA Server for Local and Remote Streaming
  • Yes
 • Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ReadyNAS 4312X and 4312S”

Kategoritë e produkteve

Zgjidh sipas Brand-it