ReadyNAS 4360X and 4360S

10Gigabit 60-bay 1+ Petabyte Total Storage with Expansion

Me 5 nivele të mbrojtjes së pakrahasueshme të të dhënave dhe backup të gatshëm dhe rikuperim të fatkeqësive, Rr4360X Network Storage ofron performancë të shkëlqyeshme, me kosto totale më të ulët të Pronësisë (TCO) dhe menaxhim më të lehtë. Rr4360X tani mund të instalohet, monitorohet dhe menaxhohet me aplikacionin e menaxhimit të NETGEAR Insight për iOS dhe Android.

Broshura: Kliko ketu

 • Përshkrimi i produktit

  Product Number

  RR4360X

  Product Thumbnail
  Available Copper Ethernet SKUs
  • RR4360X0-10000S
  Available SFP+ SKUs
  • RR4360S0-10000S
  Model Description Copper
  • ReadyNAS 4360X 4U 60-bay
  Model Description SFP+
  • ReadyNAS 4360S 4U 60-bay
  Certification and Compatability | Vmware vSphere ESXi 6.0
  VMware Certified Ready Certification vSphere EXSi ReadyNAS
  HARDWARE
  CPU
  • Intel Xeon E3-1225v5 3.3GHz Quad Core Processor
  Memory
  • 16GB DDR4 with ECC
  # of Bays
  • 60
  # of Users
  • 60-160
  Maximum Capacity
  • 600TB internal, 1.32PB with 3x EDA4000 expansion chassis, assuming 10TB/HDD
  Drive Types Supported
  • SAS/SATAIII 3.5 HDD or SSD
  Hot Swappable Drives
  • Yes
  eSATA Expansion Ports
  • Two (2) Compatible with EDA4000, 24-bay; EDA2000, 12-bay
  Gigabit LAN Ports
  • 4
  10Gbps LAN Optical SFP+
  • 0 (RR4360X); 2 (RR4360S)
  10Gbps LAN Copper 10gBase-T
  • 2 (RR4360X); 0 (RR4360S)
  USB Ports
  • Two (2) USB3.0 ports rear
  Power Supply
  • Dual 700 W; input 100-240V AC, 50-60 built-in
  • Additional dual power supply unit for redundancy, available for purchase.
  Hardware Warranty
  • 5-year
  Fan (mm)
  • 3x 80.38 mm (Middle) and 2x 60.38 mm (Rear)
  Dimensions DxWxH (mm)
  • 922 x 445 x 175
  Weight (kg)
  • 33.2
  SOFTWARE AND FUNCTIONALITY
  Cloud-discovery, Setup and Management
  • Yes
  Data Protection with Unlimited Snapshots
  • Yes
  Web-managed Replication for Disaster Recovery
  • Yes
  Real-time Antivirus
  • Yes
  iSCSI and Thin Provisioning
  • Yes
  Single DLNA Server for Local and Remote Streaming
  • Yes
 • Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ReadyNAS 4360X and 4360S”

Kategoritë e produkteve

Zgjidh sipas Brand-it