Intesa Sanpaolo Bank – QMS

Intesa Sanpaolo Bank Albania optimizon eksperiencën konsumatore me Sistemin e Radhes.

Lexo më shumë

Digi Print – Accurio Press C6085

Kompania e printimit dhe prodhimit të materialeve të marketingut Digi Print me Printerin Multifunksional Accurio Press C6085 nga lideri botëror Konica Minolta, bëhet kompania e parë në rajonin e Europës Jug-Lindore qe disponon Accurio Press C6085 full option.

Lexo më shumë