Teknologjitë e sigurisë fizike

Mbajtja e sigurtë e qiramarrësve dhe përdoruesve të fundit është përparësia kryesore për menaxherët e objekteve dhe pronarët e ndërtesave. Qiramarrësit presin më shumë nga objektet e tyre në fushën e komoditeteve dhe komoditetit, ata gjithashtu presin më shumë nga teknologjitë dhe protokollet që i mbrojnë ata.

Në Sinteza Co ju prisni teknologjinë më të përparuara të integruar në sistemet tona të sigurisë, të mbështetur nga këshillimi i ekspertëve tanë të sigurisë, ne mund të zhvillojmë zgjidhje sigurie që janë vërtet unike për nevojat tuaja të sigurisë:

  • Panelet e kontrollit të hyrjes që përdorin biometrinë dhe telefonat inteligjentë për të dhënë hyrje nga kudo në botë (KISI)
  • Sisteme CCTV me përbërës AI (inteligjencë artificiale) që mund të monitorojnë-zbulojnë dhe dërgojnë alarme në një element përgjigjeje (ju, siguria ose policia) automatikisht (Mobotix).

Ekspertët tanë të sigurisë mund t’ju ndihmojnë të kuptoni se si teknologjitë ekzistuese po bëhen më të arritshme, me kosto më efikase dhe më e rëndësishmja se si si masat tuaja të sigurisë kibernetike ashtu edhe ato fizike mund të punojnë së bashku për t’i shtuar vlerë organizatës suaj ose projekteve tuaja të reja dhe ekzistuese.

Shkarkoni Profilin e Kompanise!