mbrojtje e te dhenave ne celular

Zgjidhje Sophos për sigurinë të përshtatura sipas prioriteteve tuaja të teknologjisë

Teksa teknologjia përparon me ritme tejet të shpejta, infrastruktura e IT-së bëhet gjithnjë e më vulnerabël ndaj sulmeve të ndryshme. Si rrjedhojë, siguria e të dhënave për organizatën tuaj merr një rëndësi jetike. Për të parandaluar të tilla kërcënime, Sinteza Co në partneritet me Sophos ofron mbrojtje për webin, rrjetin, emailet, si dhe enkriptim, siguri per virtualizimin, etj. për kompani me më shumë se 50 përdorues.

Siguroni mjedisin tuaj të IT-së

Parandalim i kërcënimeve

Mbrohuni nga kërcënimet më të fundit në rrjetin tuaj me një mbrojtje me shumë shtresa deri në ato më të avancuarat.

Lexo më shumë

Mbrojte të dhënash

Mbroni të dhëna sensitive të biznesit, pavarësisht lëvizjes së tyre, brenda apo jashtë organizatës, të ruajtura në pajisje të lëvizshme ose të ndara përmes aplikacioneve në Cloud.

Lexo më shumë

Migrimi në cloud

Sophos zotëron produkte sigurie të cilat janë të optimizuara për të ndihmuar ambjentin tuaj cloud, edhe sikur të jeni duke zhvilluar aplikacione bazuar në cloud, ose duke planifikuar migrimin e punës tuaj.

Lexo më shumë

Bashkëpunim social

Bashkëpunoni me përdorues të brendshëm, partnerë dhe klientë në platforma të tilla si SharePoint ose në pajisje celulare pa pasur merakun e sigurisë së të dhënave.

Lexo më shumë

Mobile

Siguroni pajisjet mobile dhe mbroni të dhënat e biznesit pa ngadalësuar përdoruesit tuaj; mbani të dhënat personale dhe të kompanisë të ndara në pajisje mobile.

Lexo më shumë

Office 365

Perfundoni zhvendosjen ne Office 365 duke mbrojtur përdoruesit nga spam-et dhe viruset kompjuterike, edhe duke shmangur përcarjet në rast të rënies së Microsoft-it.

Lexo më shumë

Infrastruktura virtuale

Mbroni desktopet dhe serverat tuaj virtual me zgjidhjet tona të skanimit ose me sigurinë e plotë endpoint të optimizuar për ambiente virtuale.

Lexo më shumë

Mbrojtje nga kërcënimi i brendshëm

Identifikoni pikat e dobëta në organizatën tuaj dhe ndaloni kërcënimet e pafajshme dhe të qëllimshme që vijnë nga brenda saj.

Lexo më shumë