switch

Rack rrjeti APC – zgjidhja e plotë që ju nevojitet

Shpërndarja e fuqisë dhe mbrojtja, siguria fizike dhe zgjidhjet tona të ftohjes optimizojnë potencialin e rack-ut të rrjetit tuaj. Racket me fuqi të madhe, hapësirë të optimizuar dhe kalimin e ajrit pa pengesa e bëjnë të lehtë instalimin dhe ofrojnë akses të shpejtë tek switchet dhe serverat me menaxhim kabllosh me densitet të lartë. E gjithë pajisja është 100% e pajtueshme me pajisje rrjeti dhe servera nga vendorë të ndryshëm. Merrni sigurinë dhe monitorimin e ambjentit të vetëm që integrohet me BMS/DCIM tuaj ekzistuese ose sistemet e largëta të menaxhimit të rrjetit.

Infrastrukturë fizike dhe menaxhim për të mbrojtur disponueshmërinë e rrjetit

Maksimizoni rackun e rrjetit tuaj

Menaxhoni mjedisin tuaj në distancë me akses tek siguria, fuqia, nxehtësia dhe lagështia

Ulni riskun e humbjes së të dhënave dhe ruani disponueshmërinë e të dhënave gjatë ikjes së energjisë, dëmtimit nga ftohja, carjeve të sigurisë dhe përmbytjeve

Mbroni aksesin tek aplikacionet tuaja IT në distancë ose lokalisht; në zyrë ose në cloud